Beretning 2018

Lejrhytten med rødt tegltag efter udvidelsen af stuen i 1965

                       Hasserisskolernes Lejrhytte

Beretningen 2018

Generalforsamlingen den 29. oktober 2018 på Sofiendalskolen.


Jeg vil også i min beretning i år fortælle om et år, der er forløbet meget tilfredsstillende.

Vores mange lejere især bestående af de fire hasserisskolers klasser, klasseforældreråd og private har været glade og tilfredse med besøget i lejrhytten. Den bruges flittigt, og det afspejler sig igen i år i lejeindtægterne.


Også i år har den automatiske brandalarm været et fast punkt på vores møder. Derfor besluttede bestyrelsen, at Georg, Nils og jeg skulle holde møde med brandinspektør  Søren Sundbøll. Det gjorde vi i juni måned.

Efterfølgende vedtog vi, at vi ville tegne et 24-timers abonnemnent med firmaet Mariendal el-teknik, så de rykker ud, når brandalarmen går i lejrhytten, og Nils, Georg, Claus og jeg ikke længere bliver kontaktet.

Vores tilsynsførende Nils foretager fortsat det månedlige tjek af brandalarmen, og Mariendal el-teknik det obligatoriske tjek.


For at undgå at røgen fra en grill skal udløse flere brandalarmer, har vi fået udvidet flisearealet mod syd, så vi kan få en fast grillplads i afstand fra bygningen.

Samtidig har vi fået et fast underlag for det udendørs bordtennisbord, som vi har besluttet at købe for de penge, som vi sidste år fik fra afgangselever på Gl. Hasseris Skole.

Bordtennisbordet bliver opstillet i foråret 2019.


 På bestyrelsesmøderne har vi desuden arbejdet med at gøre vores forskellige informationsskrivelser mere brugervenlige, og det mener vi er lykkedes, så alle lejere kommer til en rengjort lejrhytte.

Vi har også besluttet, at de meget høje grantræer, der stod på en lang række tæt på bygningerne mod vest skulle fældes. Det skete i efterårsferien.

Låsen i døren til mødelokalet er blevet omstillet, så det nu er muligt at aflåse det med hovednøglen.


I øjeblikket er der indsamlig til lejrhytten. Pengene går til forbedringer i lejrhytten og til at holde lejepriserne nede


Selvfølgelig skal Hasserisskolernes Lejrhytte have en privatlivspolitik, så det har vi også fået vedtaget ud fra de forudsætninger, vi har lige nu. I kan se den på vores hjemmeside.Birgit Jensen

formand for Hasseriskolernes Lejrhytte

Copyright © All Rights Reserved